top of page

CONTACT

Heb je onze opties & prijzen al eens bekeken? Interesse in een vrijblijvende kennismaking en training? Of wil je gewoon eens persoonlijk horen wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Zie hieronder hoe we hierna verder te werk gaan.

*De eerste training is altijd vrijblijvend. Mocht je dus na deze eerste training besluiten om niet door te willen gaan, geen enkel probleem en je zult niks aangerekend krijgen. Mocht je echter wel besluiten om één van de opties af te nemen dan zal deze eerste training hier deel vanuit maken. 

Bedankt voor je interesse! Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Klantbeoordeling google personal training Brugge Motion Brugge.webp
Beste personal trainer Brugge.webp
Klantbeoordeling facebook personal training Brugge Motion Brugge.webp
Beste personal trainer Brugge.webp

1

Neem contact op met ons. Zie bovenstaand formulier. Bekijk zeker al eens onze opties en prijzen.

2

Vrijblijvend (telefonisch) contact. Kennismaking, bespreking persoonlijke doelen, wensen en verwachtingen van jou en hoe wij te werk gaan om jou daarbij te kunnen helpen.

3

Invullen intakeformulieren. De vergaring van relevante informatie over jou (beweeggedrag, voedingsgedrag, slaap en stress, leefsituatie en nog veel meer). Informatie die wij gaan gebruiken om jouw persoonlijke programma te kunnen opstellen. Dit via een digitaal formulier waardoor jij dit in je eigen tijd op je gemak kunt invullen.

4

Vrijblijvende screening/kennismaking. Persoonlijke kennismaking, rondleiding door onze gym en uitgebreide bespreking  van de door jouw ingevulde intakeformulieren om alle benodigde informatie te vergaren. Daarna is het tijd voor het echte werk, een training! Voor jou het moment om eens te ervaren hoe de trainingen bij ons zijn en hoe wij te werk gaan. Voor ons een perfecte kans om te zien hoe je beweegt, wat je niveau is en wat je sterke- en werkpunten zijn. Informatie die we daarna gaan gebruiken om jouw persoonlijke programma perfect op jouw niveau en doelen te laten aansluiten.

5

Start met het realiseren van jouw doel! Mocht je na deze 1e training overtuigd zijn dan maken we direct een afspraak voor je volgende training en gaan we samen aan de slag om jouw doel te behalen!

bottom of page