top of page
Personal Training bij Motion Brugge
Personal Training bij Motion Brugge in Brugge

PERSONAL TRAINING
MOTION BRUGGE 

PERSONAL TRAINING

 • 1 klant*/personal trainer

 • Personal Trainingen

 • Bonus

 • Persoonlijk programma​

 • E-book: 'Voeding'​

 • E-book: 'Voeding & Lichaamssamenstelling'

 • Motion Brugge Meal Prep Gids

 • Video Infosessie Voeding & Lichaamssamenstelling

 • En nog veel meer!

 • ​​Training & beweging​

 • Voeding & hydratatie

 • Slaapkwaliteit & - kwantiteit

 • Stressmanagement

 • Concrete en praktische tips & tricks om bovenstaande factoren te verbeteren

 • Wekelijkse doelstellingen i.v.m. bovenstaande factoren

 • Dagelijkse registratie van bovenstaande factoren a.d.h.v logboek

 • Continue feedback op bovenstaande factoren a.d.h.v. virtuele- en real-life coaching

 • Uitgebreide instructie video 

 • Zelfstandig trainen binnen de openingsuren

 • Alle dagen van de week van 06u00 tot 24u00 via online inschrijving.

 • Open Gym Trainingen

 • Op afspraak via online agenda van jouw personal trainer

 • Motion Brugge Intro*

 • Garantie op resultaat in 12 weken! Zo niet, geld terug. 

 • 3-tal 1-op-1 trainingen

 • Intake en bewegingsscreening

 • Instructies oefeningen, Motion Brugge programmawerkwijze, structuur,...

*personal training samen met je partner, collega(s) of vriend(in)? Dat is mogelijk met max 3 personen. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Personal Training?

Personal training bij Motion Brugge zijn persoonlijke 1-op-1 trainingssessies onder begeleiding van een deskundige en ervaren personal trainer. Jouw persoonlijke coach biedt individuele begeleiding om jou te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Of je nu op zoek bent naar gewichtsverlies, spieropbouw of algemene fitheid, jouw personal coach creëert een gepersonaliseerd programma (training, voeding en levensstijl) dat specifiek is afgestemd op jou. Bij Motion Brugge geloven we in individuele aandacht en maatwerk, en onze privé fitness in Sint-Kruis (Brugge) biedt de perfecte omgeving voor deze aanpak. Onze persoonlijke coaching richt zich op het behalen van resultaten en het overtreffen van verwachtingen, en we zullen je elke stap van de weg begeleiden om ervoor te zorgen dat je jouw persoonlijke doelen bereikt! Naast de begeleide sessies kan je ook nog extra zelfstandig komen trainen wanneer het jou uitkomt via ons open gym systeem. Tijdens deze trainingen volg je een trainingsschema wat opgesteld is door jouw personal trainer en deel is van jouw persoonlijke programma.

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

Individuele aandacht: jouw persoonlijke trainer kan zich volledig richten op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Dit betekent dat de trainingen op maat worden gemaakt en afgestemd op jouw specifieke noden, niveau en voor- en afkeuren. Uiteraard geldt dit ook voor bv. Personal Group Training bij Motion Brugge, maar bij personal training heeft jouw persoonlijke coach 100% van de tijd aandacht voor jou alleen. Hierdoor zijn er ook voldoende mogelijkheden om eventuele problemen en moeilijkheden buiten de trainingen (denk aan voeding, slaap, stress etc.) te bespreken en hopelijk op te lossen.

Efficiëntie: personal training bij Motion Brugge is de meest efficiënte manier om jouw persoonlijke doel te bereiken. Dankzij de ervaring en deskundigheid van onze personal trainers word jouw trainingstijd geoptimaliseerd, hierdoor kan jij effectiever trainen en sneller resultaten zien. Ook garandeert de persoonlijke aanpak bij Motion Brugge dat jouw personal coach jouw individueel programma direct kan aanpassen indien dit nodig zou zijn (bv. bij een blessure) waardoor jij altijd kan blijven werken aan je doel.

Motivatie: de personal coaches bij Motion Brugge helpen jou gemotiveerd te blijven door je aan te moedigen en je op alle mogelijke manieren positief te ondersteunen. Jouw personal coach zorgt ervoor dat je die laatste zware herhaling ook voltooit, iets wat je waarschijnlijk niet zou doen wanneer je alleen zou trainen. Tevens zorgt onze persoonlijke aanpak ervoor dat jij de juiste oefeningen in je persoonlijke programma krijgt waarbij jij voldoende wordt uitgedaagd maar wel elke training opnieuw vooruitgang kan maken. En succeservaringen houden je gemotiveerd. Ook kan je altijd terecht bij je personal trainer als het eens niet zo goed gaat of wanneer je het even niet meer ziet zitten. Je hart luchten kan vaak heel goed doen en wij zijn het luisterend oor wat jij in zo’n situatie nodig kan hebben.

Veiligheid: jouw personal trainer garandeert dat je op een veilige manier traint door de juiste opbouw van volume en intensiteit binnen jouw programma. Maar indien jij eens een mindere dag hebt (stress, ziek,…) passen we het programma ook aan om de belasting altijd in evenwicht te houden met de belastbaarheid om zo het risico op blessures zo klein mogelijk te houden.

Variatie: alhoewel variëren om te variëren nooit een goed idee is als het gaat om een trainingsprogramma, zijn onze personal trainers door hun deskundigheid en ervaring wel perfect in staat om voor jou voldoende variatie aan te bieden om eentonigheid tegen te gaan. En ook om in bepaalde situaties (bv. blessures) jou een geschikt alternatief aan te kunnen bieden waardoor je kan blijven werken aan je persoonlijke doel.

Accountability: jouw persoonlijke trainer voorziet realistische (sub)doelen en een concreet uitgewerkt plan om deze doelen te bereiken. Door regelmatig te communiceren met jou over de voortgang, wordt je continue verantwoordelijk gehouden voor het behalen van je (sub)doelen. Ook het maken van een afspraak met je personal coach creëert een zekere druk om zeker te komen. Een reden om niet te gaan sporten is snel gevonden, maar een afspraak met je personal trainer annuleren doe je niet zo snel. Hierdoor ga je ook op de momenten dat je het echt niet ziet zitten toch trainen en zul je uiteindelijk des te meer voldoening halen uit die training!

Privacy en rust:  in onze privé personal training studio in Brugge heb jij meer privacy dan in een drukke openbare fitness. Je hoeft je geen zorgen te maken over andere mensen die naar je kijken terwijl je aan het  trainen bent of over het delen van apparatuur met andere mensen. De perfecte omgeving om jouw resultaten te maximaliseren!

Wat is de Motion Brugge Intro?

De Motion Brugge Intro is een essentieel onderdeel van het traject voordat je begint met de Personal Trainingen bij Motion Brugge. Het bestaat uit drie individuele sessies waarin we in sessie 1 een grondige screening en analyse uitvoeren van jouw bewegingskwaliteit, niveau, sterke punten en verbeterpunten. Deze informatie vormt de basis voor het op maat maken van een trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en voorkeuren.
 

Tijdens de eerste sessie krijg je direct een beeld van hoe de trainingen eruit zullen zien en wat je kunt verwachten. Belangrijk is dat deze eerste sessie volledig vrijblijvend is. Als je na deze eerste sessie besluit dat de het toch niet helemaal is wat je zoekt, is dat geen enkel probleem en worden er geen kosten in rekening gebracht.
 

Als je ervoor kiest om door te gaan met het programma, volgen er nog twee individuele sessies met jouw personal coach als onderdeel van de Motion Intro. In deze sessies leer je de specifieke oefeningen en aandachtspunten die voor jou zijn voorbereid op basis van de eerste training. Daarnaast laten we je zien hoe je met jouw persoonlijke programma moet werken en hoe je de Personal en Open Gym Trainingen moet aanpakken.
 

Na deze drie introductiesessies ben je klaar om te starten met de Personal en Open Gym Trainingen bij Motion Brugge. Onze personal coaches staan altijd klaar om je verder te helpen en te begeleiden, zelfs nadat de Motion Intro is afgerond. De Motion Brugge Intro is dus eenmalig . Bij een eventuele verlenging van je trainingstraject is het niet nodig om de introductiesessies opnieuw te doorlopen.

Kan ik gratis komen trainen om te zien of ik het leuk vind?

De eerste Personal Training bij Motion Brugge is vrijblijvend, wat betekent dat je eerst kunt ervaren hoe het is om bij Motion Brugge te trainen voordat je besluit om al dan niet door te gaan. Mocht je niet tevreden zijn met de training, dan is dat geen probleem en worden er geen kosten in rekening gebracht en is deze dus gratis. Als je besluit door te gaan, dan is dit de eerste van de 10 persoonlijk begeleide trainingen die jij krijgt bij de optie personal training.

Waar vinden de Personal Training sessies plaats?

De Personal Training sessies bij Motion Brugge gaan door in onze eigen privé fitnesszaal in Sint-Kruis (Brugge) ingericht met enkel en alleen de aller beste materialen en toestellen. Hierdoor kan jij in alle rust en privacy trainen. Dit stelt jou in staat om te genieten van een rustige en afgezonderde trainingsomgeving, zonder de drukte en afleidingen die je in een openbare fitness zou kunnen ervaren. Ook de open gym trainingen doe je in onze eigen personal training studio. Meestal is dit tijdens daluren, waardoor jij de zaal volledig voor jezelf hebt. Het adres is Boogschutterslaan 37, Sint-Kruis (Brugge), 8310.

Wanneer kan ik Personal Trainingen doen?

Ons privé trainingscentrum in Brugge is alle dagen van de week geopend van 06u00 tot 24u00. Voor Personal Training bij Motion Brugge spreek je altijd af met je eigen personal trainer. Dit kan een vast moment (of meerdere momenten) in de week zijn of dit kan elke week anders zijn. Trainen dus wanneer het jou uitkomt! En indien een reeds gemaakte afspraak toch niet lukt, geen probleem dan wordt deze kosteloos en zonder problemen verplaats (als dit meer dan 24u op voorhand wordt gecommuniceerd). De open gym trainingen kan je online inboeken en dit kan alle dagen van de week.

Kan ik Personal Training doen samen met mijn vriend(in)?

Personal Training bij Motion Brugge is mogelijk met 1 of 2 anderen (Duo PT of Trio PT). Dit zijn dus mensen die je persoonlijk kent en jullie komen in dit geval altijd samen trainen. Elk van de deelnemers krijgt echter wel een volledig individueel programma (training, voeding, levensstijl en meer) afgestemd op de persoonlijke noden, niveau, voor- en afkeuren. Je zal dus vrijwel altijd andere oefeningen uitvoeren dan je mede-sporters.

Wat is de prijs van Personal Training?

De prijs voor een Personal Training abonnement bij Motion Brugge is afhankelijk van hoe vaak jij per week wilt komen trainen. Een abonnement om 1x/week te trainen kost €250,-/4 weken (€62,50/PT). Naast de PT mag je ook nog 1x/week zelfstandig komen trainen in onze privé gym (dit zijn de Open Gym Trainingen). Als je vaker wilt trainen om je doelstellingen sneller te halen dan betaal voor een 2x/week PT abonnement €450,-/4 weken (€56,25/PT). Bij deze optie krijg je ook nog onbeperkt toegang tot onze privé gym (OGT), dus je kan zo vaak komen trainen als je wilt! Heb je toch nog behoefte aan meer begeleide sessies dan kan je kiezen voor het 3x/week PT abonnement, hiervoor betaal je €600,-/4 weken (€50,00/PT). En ook bij deze optie krijg je onbeperkt toegang tot de OGT.  Ten slotte is er nog de mogelijkheid om extra trainingen (naast je abonnement) aan te schaffen, hiervoor betaal je €70,-/training. Naast de trainingen ontvang je bij elk abonnement een compleet persoonlijk programma (beweging, voeding, slaap, stress en meer).  De totale waarde die jij ontvangt is daarmee vele malen groter dan bij andere personal trainers in Brugge (en omgeving)! Indien je samen met je partner, vriend(in) etc. (max. 3) wilt komen trainen dan krijgen jullie beide zelfs 25% korting op je abonnement. De kosten voor de Motion Brugge Intro bedragen eenmalig €185,00. Echter, wanneer je ervoor kiest om de Motion Intro samen met je partner of vriend(in) (tot een maximum van 2 personen) te volgen, wordt de prijs verlaagd naar €140,00 per persoon. Voor een compleet overzicht van alle opties en prijzen bij Motion Brugge klik hier.

Kan ik Personal Training combineren met andere opties?

Personal Training bij Motion Brugge kan je combineren met al onze andere opties. Zo kan je bijvoorbeeld 1 keer in de week een Personal Training doen en daarnaast nog een Personal Small Group Training. Op deze manier heb je meerdere trainingsmomenten (sneller resultaat), maar natuurlijk voor een lagere prijs dan wanneer je meerdere Personal Training sessies zou doen. Ook een combinatie met Online Personal Coaching is mogelijk. Als je naast je begeleidde sessies bijvoorbeeld ook nog graag  1 of meerdere dagen in de week zelfstandig traint is dit de perfecte oplossing. In jouw persoonlijke programma zetten we dan ook een trainingsschema voor de dagen dat je zelfstandig gaat trainen. En uiteraard is een combinatie met een Progressie Evaluatie (om te zien of al je harde werk wel het gewenste resultaat heeft) of een ART Behandeling met Lorenz (bij aanhoudende blessures) een mogelijkheid.

Hoe ziet mijn persoonlijke programma eruit?

Jouw persoonlijke programma omvat alle aspecten van een gezonde levensstijl: training en beweging, voeding en hydratatie, slaapkwaliteit en -kwantiteit en stressmanagement. Elke week worden er doelstellingen opgesteld voor deze factoren en er wordt door jou dagelijks een logboek bijgehouden om de voortgang te registreren. Er wordt continue feedback gegeven door middel van virtuele- en real-life coaching om te zorgen dat je optimaal vooruitgang boekt.

Persoonlijk Programma bij Motion Brugge 2.jpg

Krijg ik extra’s bij Personal Training?

Naast de vele voordelen van Personal Training bij Motion Brugge zoals hierboven beschreven ontvang je ook nog een aantal andere extra’s wanneer je kiest voor Personal Training bij Motion Brugge. Dit zijn o.a. 2 e-books die door personal trainer Harmen zijn geschreven en gecreëerd. Het ene boek richt zich meer op voeding in het algemeen en het andere boek gaat specifiek over de relatie tussen voeding en lichaamssamenstelling (gewichtsverlies, afvallen, vetverlies, spiermassa opbouwen etc.). De informatie uit deze boeken is uiteraard verwerkt in jullie persoonlijke voedingscoaching en doelen. Wij geloven echter sterk dat wanneer je de achterliggende theorie kent en dus begrijpt waarom je moet doen wat wij van je vragen, jij dit makkelijker kan volhouden. Harmen heeft een universitaire Master in de Bewegingswetenschappen waarin (sport)voeding uitgebreid aan bod kwam en daarnaast heeft hij zelfs nog een extra minor (specialisatie) Sport & Nutrition gevolgd. Hierdoor is Harmen één van de voornaamste experts in deze materie in België. Zijn kennis heeft hij in deze 2 e-books verwerkt op zo’n manier dat dit begrijpelijk en overzichtelijk is voor jou! Daarnaast ontvang je nog verschillende andere handige bonussen zoals de Motion Meal Prep Gids en verschillende volledige maaltijdplannen voor diverse doelen! Alleen al de waarde van deze bonussen overstijgt de prijs die je voor de optie 'Personal Training' betaald! 

E-book Voeding.jpg

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen? Kijk eens bij onze algemene FAQ of neem contact op met ons en wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen!

Personal Training bij Motion Brugge
bottom of page