top of page
Personal Small Group Training bij Motion Brugge
Personal Small Group Training in Brugge bij Motion Brugge

PERSONAL
SMALL GROUP TRAINING

MOTION BRUGGE

PERSONAL SMALL GROUP TRAINING

 • 2-4 klanten/personal trainer

 • Bonus

 • Motion Brugge Intro*

 • 3-tal 1-op-1 trainingen

 • Intake en bewegingsscreening

 • Instructies oefeningen, Motion Brugge programmawerkwijze, structuur,...

 • Persoonlijk programma

 • E-book: 'Voeding'​

 • E-book: 'Voeding & Lichaamssamenstelling'

 • Motion Brugge Meal Prep Gids

 • Video 'Infosessie Voeding & Lichaamssamenstelling'

 • En nog veel meer!

*Wil je de Motion Brugge intro graag samen met je partner, collega(s) of vriend(in) doen? Dit is mogelijk. Max 2 personen.

 • Personal small group trainingen

 • Zelfstandig trainen binnen de openingsuren

 • Alle dagen van de week van 06u00 tot 24u00 via online inschrijving.

 • Open gym trainingen

 • Meerdere vaste momenten elke dag van de week via online inschrijving

 • Garantie op resultaat in 12 weken! Zo niet, geld terug. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Personal Small Group Training?

Personal Small Group Training bij Motion Brugge is personal training in een kleine groep. Je krijgt een volledig geïndividualiseerd programma (training, voeding, slaap, stress en meer) afgestemd op jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en niveau. Inhoudelijk is dit dus hetzelfde als Personal Training. Maar wanneer je bij Motion Brugge komt trainen doe je dit op hetzelfde moment als nog 1, 2 of maximaal 3 andere klanten die ook voor deze formule hebben gekozen. Er wordt dus niet samen getraind, maar op hetzelfde moment onder begeleiding van één van onze gecertificeerde personal coaches. Iedereen voert zijn of haar eigen training uit en de persoonlijke trainer helpt en ondersteunt jullie allemaal. Deze aanpak vereist dus een beetje meer zelfstandigheid van jou tijdens de trainingen en ook moet de aandacht van de personal coach over 2, 3 of 4 mensen verdeeld worden in vergelijking met Personal Training. Toch houden we de groepen heel bewust beperkt tot 4 om persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen blijven garanderen! Naast de begeleide sessies bieden we je ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen wanneer het jou uitkomt, via ons open gym systeem. Tijdens deze trainingen volg je een specifiek schema dat is opgesteld door jouw personal trainer als onderdeel van jouw persoonlijke programma.

Wat is de Motion Brugge Intro?

Voordat je kan starten met de Personal Small Group Trainingen bij Motion Brugge moet jij eerst de Motion Brugge Intro doen. Dit zijn een 3-tal 1-op-1 sessies (Personal Training dus). Tijdens de eerste training wordt er een uitgebreide screening en analyse gemaakt van jouw bewegingskwaliteit, niveau, sterke- en werkpunten. Informatie die we gaan gebruiken om voor jou een programma te maken dat perfect aansluit op jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden, voor- en afkeuren. Doordat we direct starten met een training krijg jij ook meteen een goed beeld van hoe dit er voor jou (eventueel) uit gaat zien. Deze eerste training is altijd vrijblijvend, dus moest je nadien besluiten dat je toch geen interesse hebt, geen enkel probleem en je zult ook niks aangerekend worden. Indien je wel besluit om verder te willen gaan dan volgen er nog 2 1-op-1 sessies met jouw personal coach (als deel van de Motion Intro dus). In deze 2 sessies leer jij de oefeningen en bijbehorende aandachtspunten die wij n.a.v. die eerste training voor jou hebben voorbereid. Ook tonen wij hoe je met je persoonlijke programma moet werken en hoe je te werk moet gaan tijdens de Personal Small Group en Open Gym Trainingen. Hierna ben je klaar om te starten met de Personal Small Group en Open Gym Training bij Motion Brugge. Uiteraard blijven onze personal coaches jou nadien ook altijd met veel plezier helpen! De Motion Brugge Intro is dus éénmalig. Bij een eventuele verlenging hoef je deze uiteraard niet nog eens te doen.

Wat zijn de voordelen van Personal  Small Group Training?

Uiteraard zijn vrijwel alle voordelen van Personal Training ook van toepassing op Personal Small Group Training. Daarnaast zijn er nog een paar specifieke voordelen van Personal Small Group Training bij Motion Brugge t.o.v. Personal Training.

Lagere kosten: personal training in kleine groepen is goedkoper dan één-op-één Personal Training. Dit betekent dat meer mensen toegang hebben tot de expertise van onze gecertificeerde personal trainers. Dus heb je niet het budget voor individuele personal trainingssessies, geen probleem! En de lagere kosten zorgen er natuurlijk ook voor dat jij met hetzelfde budget dubbel zo vaak kan komen trainen i.v.m. Personal Training. En vaker trainer is meer en sneller resultaat!

Groepsdynamiek en sociaal aspect: Personal Small Group Training biedt ook de mogelijkheid om te profiteren van de groepsdynamiek. Trainen met andere mensen kan zorgen voor meer motivatie, competitie en ondersteuning. Mensen kunnen elkaar leren kennen en steunen tijdens de training, wat kan leiden tot een sterkere verbinding en meer consistentie in het trainen.

Wat is de prijs van Personal Small Group Training?

Voor Personal Small Group Training werken wij bij Motion Brugge met abonnementen. Een abonnement voor één keer per week trainen kost €125,- per 4 weken (€31,25/PSGT). Bovendien mag je naast de persoonlijke begeleide training ook nog één keer per week zelfstandig komen trainen in onze privé sportschool (dit zijn onze Open Gym Trainingen). Als je vaker wilt trainen om je doelen sneller te bereiken, kun je kiezen voor een abonnement van twee keer per week voor €225,- per 4 weken (€28,13/PSGT). Met deze optie krijg je ook onbeperkte toegang tot onze privé fitness (OGT), dus je kunt zo vaak komen trainen als je wilt! Als je nog meer begeleide sessies nodig hebt, is er ook een optie voor drie keer per week personal small group training voor €300,- per 4 weken (€25,00/PSGT). Ook bij deze optie krijg je onbeperkte toegang tot de OGT. Daarnaast is het mogelijk om extra trainingen aan te schaffen, los van je abonnement, voor €35,- per training. Bij elk abonnement ontvang je een volledig persoonlijk programma (beweging, voeding, slaap, stress en meer). De waarde die je krijgt is dus veel hoger dan bij andere personal trainers in Brugge en omgeving! De kosten voor de Motion Brugge Intro bedragen eenmalig €185,00. Als je echter samen met je partner of vriend(in) (maximaal 2 personen) de Motion Intro volgt, wordt de prijs verlaagd naar €140,00 per persoon. Voor een volledig overzicht van alle opties en prijzen bij Motion Brugge, klik hier.

Wanneer kan ik komen trainen?

Bij Motion Brugge werken we met een online reserveringssysteem. Nadat je hier een account hebt aangemaakt kan je jezelf inschrijven op het gewenste moment dat jij wilt komen trainen in onze privé personal training studio in Brugge . Dit zijn dus vaste momenten die elke week hetzelfde zijn. Deze agenda veranderd af en toe, maar momenteel zijn dit 15-20 momenten in de week (PSGT). Elke dag van de week, de meeste ochtenden, namiddagen en avonden zijn er meerdere opties en ook in het weekend kan je bij ons komen trainen. Voor de Motion Intro sessies spreek je altijd af met je eigen personal coach. Trainen dus wanneer het jou uitkomt! En indien een reeds gemaakte afspraak toch niet lukt, geen probleem dan wordt deze kosteloos en zonder problemen geannuleerd of verplaats (als dit meer dan 24u op voorhand wordt gedaan of wordt gecommuniceerd). De open gym trainingen kan je online inboeken en dit kan alle dagen van de week (van 06u00 tot 24u00).

Personal Group Training in Brugge Agenda.jpg

Kan ik samen komen trainen met mijn partner?

Dit is zeker een optie. Het aantal inschrijvingen per training is natuurlijk wel gelimiteerd tot 4. Dus schrijf je tijdig in indien je met meerdere op hetzelfde uur wilt komen trainen om zeker te zijn van een plek. Zeker de populaire uren (avonden en weekenden) zijn snel vol geboekt. Wil je absolute zekerheid om samen met je eigen partner/vriend(in)/collega/… te trainen dan is Personal Training met 2 (Duo PT) of met 3 (Trio PT) de betere keuze.

Welke extra’s ontvang ik?

Naast de vele voordelen van Personal Small Group Training zoals eerder beschreven, ontvang je ook een aantal extra's. Zo krijg je twee e-books over voeding. Het ene boek richt zich op voeding in het algemeen, terwijl het andere boek zich specifiek richt op de relatie tussen voeding en lichaamssamenstelling (zoals gewichtsverlies, afvallen, vetverlies en spiermassa-opbouw). Deze e-books zijn gemaakt door onze eigen personal trainer Harmen. Harmen is één van voornaamste experts in België op vlak van (sport)voeding. Zijn universitaire Master in de Bewegingswetenschappen en een extra specialisatie  in de vorm van de minor ‘Sport & Nutrition’ aan de Toegepaste Universiteit van Nijmegen (NL) vormen de basis voor de kennis in deze e-books. Tevens heeft Harmen al vele lezingen over dit onderwerp mogen geven in diverse sportfaciliteiten in België. In deze twee e-books heeft Harmen zijn kennis op een begrijpelijke en overzichtelijke manier verwerkt, zodat jij er optimaal van kan profiteren. Daarnaast ontvang je nog diverse andere extra's zoals de Motion Meal Prep Gids en meerdere volledige maaltijdplannen voor elk doel! De waarde van al deze bonussen overstijgt de prijs die je moet betalen voor 'Personal Small Group Training'! 

E-book Voeding.jpg

Kan ik het combineren met jullie andere opties?

Uiteraard! Personal Small Group Training bij Motion Brugge is te combineren met de overige opties die wij aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld Online Personal Coaching combineren met de begeleide sessies. Als je bijvoorbeeld naast de begeleide sessies ook nog zelfstandig wilt trainen, biedt deze combinatie de perfecte oplossing. In jouw persoonlijke programma wordt een trainingsschema opgenomen voor de dagen waarop je zelfstandig gaat trainen. Bovendien kun je kiezen voor een Progressie Evaluatie om te zien of je harde werk het gewenste resultaat oplevert, of voor een ART Behandeling met Lorenz als je last hebt van aanhoudende blessures.

Waar bestaat mijn persoonlijke programma uit?

In jouw persoonlijk programma zijn alle aspecten van een gezonde levensstijl opgenomen: training en beweging, voeding en hydratatie, slaapkwaliteit en -kwantiteit en stressmanagement. We stellen wekelijks doelstellingen op voor deze factoren en jij houdt dagelijks een logboek bij om je voortgang bij te houden. Door middel van virtuele- en real-life coaching krijg je continu feedback om ervoor te zorgen dat je op de meest optimale manier kan blijven werken aan je persoonlijke doel!

Persoonlijk Programma bij Motion Brugge 1.jpg

Kan ik eens langskomen voor een testtraining?

Bij Motion Brugge is de eerste training altijd vrijblijvend, wat betekent dat je het eerst kunt uitproberen voordat je beslist om door te gaan met de trainingen. Als je het niet ziet zitten om te starten is dat geen probleem en zal de training gratis zijn. Als je echter wel besluit om te starten dan is deze training deel van de Motion Intro (de 1ste van 3).

Waar vinden de Personal Small Group Trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats in onze eigen privé fitness in Sint-Kruis (Brugge) , waar we alleen de beste materialen en apparatuur hebben geselecteerd om te werken aan jouw persoonlijke doel. Hierdoor is het mogelijk dat jij in volledige privacy en rust jouw trainingen kan afwerken. Het adres is Boogschutterslaan 37, Sint-Kruis (Brugge), 8310. De open gym trainingen mag jij ook in onze privé trainingszaal doen. In veel gevallen is dit op daluren waardoor jij de ruimte volledig voor jezelf hebt, ultieme privacy en rust!

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen? Kijk eens bij onze algemene FAQ of neem contact op met ons en wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen!

Personal Small Group Training bij Motion Brugge
bottom of page